Petak, 22/03 - Fudbal, Francuska, National
22/03Rouen vs Le Mans1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/03/2024 18:18
Ruan će u okviru 26. kola treće lige Francuske dočekati ekipu Le Mana. Utakmica je na programu u petak od 19 časova i 30 minuta.
Ruan

Ekipa Ruana je nakon 25 odigranih mečeva na skoru od 12 trijumfa, 7 remija i 6 poraza. Trenutno se nalaze na 5. mjestu na tabeli sa 38 osvojenih bodova ali i uz 5 oduzetih bodova, bez kojih su ostali zbog sankcija koje im je izrekao matični savez. Bez te kazne bili bi veoma konkurentni u borbi za plasman u drugu ligu ali ni ovako ne odustaju. U nizu su od 2 uzastopna trijumfa, od kojih je poslednjih bio protiv ekipe Epinala rezultatom 1:0 u prethodnom kolu.

Le Man

Nekadašnji učesnik Lige 1 je nakon 25 odigranih mečeva u trećem rangu, na skoru od 9 trijumfa i po 8 remija i poraza. Trenutno se nalaze na 8. mjestu na tabeli sa 35 osvojenih bodova, a u poslednje vrijeme igraju u veoma dobroj formi. Na poslendjih 5 mečeva upisali su čak 3 trijumfa i po jedan remi i poraz. U poslednjem kolu su slavili protiv Martiguesa na domaćem terenu rezultatom 2:0. Sigurno je da već odavno nemaju nikakav pritisak što se tiče rezultata, pošto je sredina tabele njihov maksimum ove sezone.

Prijedlog

Mišljenja smo da je domaći tim kvalitetnija ekipa, te da će slaviti u ovom meču. Kvota na pobjedu domaćina je 2.15 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.