Nedelja, 24/03 - Fudbal, Španija, Segunda
24/03Real Valladolid vs EibarDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/03/2024 18:36
Španska Segunda polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Valjadolida i Eibara. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Valjadolid

Fudbaleri Valjadolida igraju promenljivo u dosadašnjem toku prvenstva, a primarni cilj ovog tima će naravno biti plasman u doigravanje.
U ovom trenutku se tim koji je u vlasništvu legendarnog Ronalda se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani Burgos, a upravo to šesto mesto je i poslednje koje na kraju donosi plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva u Segundi, ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je Valjadolid poražen na gostovanju kod Ferola, kada je bilo 2:0.

Eibar

Duži niz godina je Eibar sa dosta uspeha nastupao u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala i uglavnom je za ovu ekipu bila rezervisana sredina tabele.
Nažalost, pre sada već tri godine je ovaj tim ispao iz društva najboljih, i od tada je primarni cilj povratak u La Ligu.
Na poslednjih pet mečeva u šampionat nekadašnji prvoligaš je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je Eibar slavio na domaćem terenu protiv drugog tima Viljareala, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Oba tima će sasvim sigurno dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom za oba tima veoma važnom duelu, a vrlo je moguće da nam ovaj susret baš zbog toga donese golove na obe strane, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG uz sjajnu kvotu 2.01 u Primobetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.