Nedelja, 24/03 - Fudbal, Japan, J.League 2
24/03ThespaKusatsu Gunma vs Fagiano Okayama1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
22/03/2024 08:57
Japanska druga liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Kusatsua i Okajame. Početak ovog susreta je na programu od 09:00h.
Kusatsu

Bez mnogo dileme je Kusatsu tim koji je do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih ekipa u drugom po kvalitetu rangu japanskog fudbala, a trenutno je situacija takva da se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli.
Na pet odigranih mečeva u šampionatu Kusatsu je dva puta remizirao uz čak tri poraza.
Veoma zanimljivo je da je ovaj tim na prva dva odigrana susreta odigrao nerešeno, ali su onda usledila tri vezana poraza, od čega poslednji u prošlom kolu na gostovanju kod Jokohame.

Okajama

Ako smo za Kusatsu rekli da je tim koji je do sada najmanje pokazao od svih ekipa, onda je bez ikakve sumnje Okajama ekipa koja je do sada ubedljivo najviše pokazala u dosadašnjem toku japanske druge lige.
Naime, trenutno je Okajama stacionirana na prvom mestu na tabeli uz trinaest osvojenih bodova, što je trenutno za bod više u odnosu na drugoplasirani Šimicu.
Do sada je Okajama ostvarila četiri trijumfa uz samo jedan remi, a u prošlom kolu je na domaćem terenu savladan Mito sa 1:0.

Naš predlog

Smatramo da će lider na tabeli imati lepu prilku da se osami na prvom mestu na tabeli, a sva je prilika da će se to i desiti, pošto Kusatsu blago rečeno nije zadovoljio u dosadašnjem toku šampionata.
Savetujemo vam da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.