Nedelja, 24/03 - Fudbal, Španija, Segunda
24/03Amorebieta vs Sporting HihonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
22/03/2024 17:47
U 32. kolu španske Sugunde poslednjeplasirana Amorebijeta dočekuje odlični Sporting. Meč je na programu u nedelju od 14 časova.
Amorebeta

Baskijski klub iz Lezame nalazi se na poslednjem mestu u drugoj ligi Španije i imaće težak posao u preostalih 11 kola da pokuša da opstane u ligi. Sugunde je vrlo izjednačeno takmičenje pa prvi tim iznad crte pred ovo kolo ima samo 4 boda više od Amorebete, a u opticaju su još 33 boda. U prethodnom periodu Amorebeta igra odlično i ima samo jedan poraz u poslednjih šest kola. Pored tog poraza od vodećeg Leganesa na svom terenu uspeli su da dobiju tri meča minimalnim rezultatom, od toga dva poslednja na strani, protiv Saragose i Andore. Odbrana je mnogo bolji deo ovog tima pa su oni na šest mečeva samo dva puta vadili loptu iz mreže.

Sporting Hihon

Tim iz Asturije već je predugo u Sugundi i navijači su pomalo nervozni. Možda bi ovo mogla biti sezona povratka tim iz Hihona u elitu ali će do ispunjenja tog cilja morati još mnogo da pobeđuju. Pred ovo kolo i gostovanje u Baskiji Sporting je na 5. mestu sa 49 bodova. Toliko ima i Burgos ispod njih, dok su ispred Eibar i Espanjol sa po tri više, te Elče sa 53 i vodeći Leganes koji je sakupio 56 bodova. Sporting je mnogo uspešniji kada igra u Hihonu, crveno-beli su samo jednom poraženi pred svojim navijačima i to protiv ekipe Ferola. Na strani imaju čak 7 poraza a dali su samo 12 golova na 15 utakmica. Ma koliko izgledalo da je gostovanje u Lezami lako, pošto igraju sa timom koji je \'\'fenjeraš\'\', to nije tako. Čeka ih težak meč i mnogo prolivenog znoja do osvajanja bodova.

Predlog

Amorebeta je u sjajnoj formi i da su tako igrali bar nešto duže sada ne bi strahovali za opstanak. Šanse za spas postoje, treba samo napad da proradi a odbrana ostane na istom nivou. U prvom delu sezone u Hihonu je bilo 1:1, a zanimljiv je podatak da je na poslednjih deset utakmica Amorebete bilo golova u intervalu 0-2. Biće i sada tako, a iznenadilo bi nas da bude više golova od dva. Za 0-2 kvota je 1.50 u kladionici MaxBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.