Subota, 23/03 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
23/03Roda JC vs NAC BredaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
23/03/2024 02:40
Roda će u okviru 31. kola Erste divizije dočekati ekipu NAC Brede. Utakmica je na programu od 20 časova.
Roda

Ekipa Rode je nakon okruglo 30 odigranih mečeva na skoru od 16 trijumfa, 10 remija i 4 poraza, te se trenutno nalaze na drugom mjestu na tabeli sa 58 osvojenih bodova. To mjesto im garantuje direktan plasman i povratak u elitu, međutim za vratom iz diše Groningen koji imao samo bod manje, kao i Den Hag sa 3 boda manje od njih. Roda je u poslednje vrijeme značajno podigla formu, pa u poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz. U poslednjem kolu su slavili na gostovanju protiv ekipe Mastrihta rezultatom 0:3.

NAC Breda

Ekipa Brede je nakon 30 odigranih mečeva na skoru od 14 trijumfa, 7 remija 9 poraza. Trenutno se nalaze na 7. mjestu na tabeli sa 49 osvojenih bodova, što im garantuje mjesto u doigravanju za ulazak u elitni rang. U poslednje vrijeme igraju u veoma dobroj formi, te su u nizu od 4 uzastopna trijumfa. U poslednjem kolu su slavili protiv ekipe Venla na domaćem terenu rezultatom 1:0. Igraju veoma efikasne mečeve tokom čitave sezone.

Prijedlog

Mišljenja smo da će nam dobra forma obje ekipe donijeti golove na obje strane, pa predlažemo GG po kvoti 1.70 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.