Nedelja, 24/03 - Fudbal, Španija, Segunda
24/03Mirandés vs Real Zaragoza1X2tip: X
7 / 10 Ulog
23/03/2024 12:45
U 32. kolo špnaske Sugunde sastaju se dva tima koja su u jako lošoj frmi. Meč Mirandes - Saragosa igra se u nedleju u 18.30.
Mirandes

Domaći tim je u poslednjih šest kola izgubio čak pet puta i samo jednom je pobedio. Takav učinak ih je spustio do 16.mesta na tabeli pred ovo kolo i ponovo se postavlja pitanje njihovog opstanka u drugoj ligi. Samo šest bodova više ima Mirandes od prvog tima ispod crte i lako bi mogao da sklizne u zonu ispadaja posle samo par mečeva. Ima još dosta da se igra, u opticaju se mnogo bodova i svaki meč je za Mirandes bukvalno kvalifikacioni. Takmičenje je izjednačenije nego ikad ranije i svako može da pobedi svakog. Za Mirandes je loše to što su na prethodnih 11 utakmica samo na tri uspeli da postignu barem gol.

Saragosa

Ekipa sa La Romarede je poražena u poslednja tri kola, a u poslednjih šest prvenstvenih mečeva uspeli su da osvoje samo jedan jedini bod. To ih je i definitivno izbacilo iz trke za plej-of i dovelo ih u donji deo tabele kada više moraju da brinu o opstanku. Malo ko je mogao da pretpostavi da se ovako nešto sprema ekipi Saragose, pogotovo posle odličnog starta kada je ovaj tim bio u samom vrhu tabele. Sada su na 13. mestu, pred ovo kolo samo sedam bodova deli njih i ekipu Viljareala B, prvog tima ispod crte i sada je već vrag odneo šalu i Saragosa mora da brine o svom statusu. O La Ligi će ponovo razmišljati naredne sezone, ali je već simptomatično da svake sezone popuste u drugog delu, kao da ne žele da se vrate u elitu.

Predlog

Jedna od ova dva tima mogao bi da prekine niz poraza i stigne do trijumfa, mada bi lako moglo da bude i nerešeno, pogotovo kada se sastaju dva tima koja su veoma neefikasna. Na kraju krajeva čini nam se da bi remi zadovoljio i jedne i druge, pa je nekako i najlogičnije da se ovaj meč završi remijem i to sa malo golova. U prvom delu sezone MIrandes je kao gost slavio na La Romaredi sa 1:0, a sada je naš predlog x sa kvotom 2.80 u kladionici MaxBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.