Nedelja, 24/03 - Fudbal, Španija, Segunda
24/03Racing Santander vs EldenseDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
24/03/2024 01:00
Rejsing Santander će u okviru 32. kola Segunde dočekati ekipu Eldensea. Utakmica je na programu od 21 čas.
Santander

Ekipa Santandera je nakon 31. odigranog meča na skoru od 13 trijumfa, 8 remija i 10 poraza. Trenutno se nalaze na 10. mjestu na tabeli sa 47 osvojenih bodova, što je 2 boda manje od mjesta koje vodi u dogiravanje za La Ligu. U poslednje vrijeme igrao veoma dobro, pošto na poslednja 4 meča ne znaju za poraz. U poslednjem kolu su remizirali protiv Real Ovijeda u gostima rezultatom 1:1. Poslednji poraz su doživjeli još prije mjesec dana.

Eldense

Ekipa Eldensa je nakon 31. odigrana kola na skoru od 10 trijumfa, 12 remija i 9 poraza. Trenutno se nalaze na 13. mjestu na tabeli i udaljeni su 7 bodova od mjesta koje vodi u doigravanje. Izgledno je da će teško doći do te pozicije i moći će nastavak sezone da odigraju rasterećeno. U promjenljivoj su formi, a u poslednjem meču su, nakon poraza od Mirandesa sa 3:1, remizirali sa Kartaginom u meču bez golova. Igraju znatno efikasno ove sezone.

Prijedlog

Mišljenja smo da će nam efikasni mečeve obje ekipe tokom sezone, i u ovom meču donijeti makar po gol u obje mreže. Prema tome predlažemo GG po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.