Utorak, 26/03 - Fudbal, Argentina, Primera B Nacional
26/03Ferro Carril Oeste vs All Boys1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/03/2024 01:47
Argentinska druga liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Fera i Ol Bojsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Fero

Fudbaleri Fera igraju jako loše na startu ovogodišnjeg izdanja argentinske druge lige, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova, i kako sada stvari stoje ovaj tim je jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang, iako je naravno još uvek prerano govoriti o tome.
U prošlom kolu je Fero ruku na srce odigrao jedan sjajan meč i slavio na gostovanju kod Agrokuperarija, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, na domaćem terenu Fero još uvek nema niti jedan trijumf i ubedljivo je najošiji domaćin u ligi.

Ol Bojs

Ol Bojs godinama unazad pokušava da se vrati u najkvalitetniji rang argentinskog fudbala, međutim, to ovoj ekipi nikako ne polazi za rukom.
Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači ove ekipe mogu da budu prezadovoljni sa partijama njihovog omiljenog tima na startu sezone, pošto se u ovom trenutku Ol Bojs nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na vodeći Kilmes.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš ostvario trijumf na svom terenu protiv Deportivo Maipa, a taj duel je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Iako su gosti dosta bolje otvorili šampionat, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za prvi trijumf Fera na domaćem terenu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu, za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.