Ponedeljak, 25/03 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
25/03Azerbejdžan vs BugarskaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
24/03/2024 15:25
Prijateljski meč između Azerbejdžana i Bugarske igra se u ponedeljak sa početkom u 17 časova, a radi se o finalu mini turnira. Mesto odigravanja je glavni grad Azerbejdžana Baku.
Azerbejdžan

Azeri nisu imali ozbiljne šanse da se nađu na EURU preko kvalifikacija. Grupa je bila jaka, prvo mesto je na kraju pripalo Belgji a samo bod manje od Crvenih đavola sakupili su Autrijanci. Dosta slabiji su bili Šveđani i Azeri a na samo dnu je bila Estonija sa samo jednim osvojenim bodom. Azerbejdžan je ostavrio dve pobede u ciklusu, obe u drugoj polovini, a slavili su protiv Estonaca u gostima i Šveđana na svom terenu. Upravo taj meč protiv skandinavske selekcije bio je njihovo najbolje izdanje u kvalifikacijama i dobili su ga sa 3:0. Što se tiče okršaja sa Estoncima i Šveđanima Azeri će se ponovo naći u grupi sa njima u okviru novog izdanja Lige nacija, a četvrti učesnik u grupi C divizije biće Slovačka, jedina selekcija koja će igrati na EURU u Nemačkoj ovog leta.

Bugarska

Možemo da zakljućimo da se Bugari bude ali vrlo lagano. U prethodnim kvalifikacijama odigrali su neke dobre mečeve ali nisu imali ni dovoljno sreće, uglavno su golove za poraze ili remije primali u sudijskoj nadoknadi. Da su se mečevi ugrali tačno 90 ili nešto manje minuta, možda bismo Bugarsku gledali i u Nemačkoj, ovako su bili poslednji u grupi sa samo 4 osvojena boda i bez ostavrene pobede. Možda će se neko čuditi zašto smo ih onda hvalili? Međutim, poslednja dva meča,sa Mađarskom kući i Srbijom na strani, Bugari su okončali rezultatom 2:2, a u oba su imali prednost od 2:1. Mađari su izjednaćili u sudijakoj nadoknadi a Srbi pred kraj, i ove dve selekcije su otišle u Nemačku. Ispred Bugarske su bili i Crnogorci i Litvanci, a i protiv njih je Bugarska imala mnogo pehova. I Bugarska će igrati u C diviziji Lige nacija, u novom izdanju. Od jeseni će se nadmetati sa Belorusijom, Severnom Irskom i Luksemburgom i pokušaće da uđu u B diviziju.

Predlog

pre par dana ove dve reprezentacije su igrale sa selekcijama iz Afrike odnosno Azije. Bugarska je sa 1:0 pobedila Tanzaniju, dok je Azerbejdžan  istim rezultatom dobio Mongoliju. Pošto se radi o turniru u glavnom radu Azerbejdđana, u finalu se sreću ove dve selekcije. Naš predlog je mali broj golova a za 0-2 gola kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.