Utorak, 26/03 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
26/03Republika Irska vs ŠvajcarskaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
25/03/2024 17:32
Dok se Švajcarci spremaju za EURO, Irci čekaju početak novog izdanja Lige nacija. Utakmica u Dablinu igra se u utorak u 20.45.
Republika Irska

Još jedno veliko takmićenje proći će bez Iraca. Neće biti ni Severne Irske ali ni Republike Irske. Posle Mundijala u Kataru \'\'deteline\'\' neće igrati ni u Nemačkoj. Za njih je grupa sa Francuskom i Holandijom bila prejaka a čak su i Grci na kraju bili ispred Iraca. Samo je selekcija Gibraltara završila iza Republike Irske i jedino su njih pobedili dva puta, dok su ostalih šest utakmica Irci izgubili. To je jako loš rezultat u kvalifikacijama koji će ih dosta koštati kada bude novi žreb za Mundijal u Severnoj Americi. Pre toga će se odigrati još jedno izdanje Lige nacija, a Republika Irska se nalazi u B diviziji i igraće protiv Engleske, Finske i još jednom reprezentacije Grčke.

Švajcarska

Odavno se nije dogodilo da neko veliko takmičenje protekne bez selekcije Švajcarske. Sajdžije su uglavnom u kvalifikacijama ubedljive ali su ovog puta na jedvite jade pronašli put do susedne Nemačke. Grupa je bila izuzetno izjednačena, na kraju je prvo mesto osvojila Rumunija, Švajcarska je bila druga a Izrael treći. U grupi su još bili Belorusija, Kosovo i Andora. Na EURU će Sajdžije igrati u grupi sa domaćinom Nemačkom, zatim sa Mađarskom i Škotskom, i svakako da se nadaju prolasku u nokaut fazu. Što se Lige nacija tiče igraće u grupi sa Danskom, Španijom i Srbijom u A diviziji.

Predlog

Po svemu što su ove dve selekcije prikazivale u poslednje vreme jasno je da su gosti favoriti. Međutim ni Švajcarska nema neke spektakularne rezultate posle Katara i bez pobede su na pet prethodnih mečeva. Kada igraju Irci golova je uvek malo i uglavnom se mečevi završavaju u intervalu 0-2 gola. I sada predviđamo tako nešto a za 0-2 kvota je u kladionici MaxBet 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.