Utorak, 26/03 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
26/03Gruzija vs Grčka1X2tip: X
6 / 10 Ulog
25/03/2024 23:45
Gruzija će u finalnom meču baraža za odlazak na EURO 2024 dočekati selekciju Grčke i to u Tbilisiju. Utakmica je na programu od 18 časova.
Gruzija

Reprezentacija Gruzije je u kvalifikacijama za EURO bila u grupi A sa Španijom, Škotskom, Norveškom i Kiprom. U tako jakoj grupi nisu imali mnogo šanse da se direkno plasiraju na ovo takmičenje, ali daleko od toga da su se obrukali. Sakupili su 8 bodova što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli. Zahvaljujući plasmanu u Ligi nacija imaju još jednu priliku, a sada će na domaćem terenu samo 90 minuta biti udaljeni od EURA. Prethodno su u polufinalu slavili protiv Luksemburga rezultatom 2:0, a protivnik će sada biti mnogo teži.

Grčka

Selekcija Grčke je već dugo vremena u kanalu i odavno već nisu bili na nekom velikom takmičenju. Sada imaju ogromnu priliku da tako nešto i ostvare. U kvalifikacijama su bili u grupi B sa Francuskom, Holandijom, Irskom i Gibraltarom. Sa 13 osvojenih bodova zauzeli su treću poziciju na tabeli. U baražu su u prethodnom meču savladali Kazahstan i to veoma ubjedljivo sa 5:0, te će sada na jednom veoma vrućem gostovanju morati dati svoj maksimum kako bi se dočepali prestižnog takmičenja.

Prijedlog

Obje ekipe će igrati pod velikim pritiskom, a važnost ovog meča nas navodi na neriješen ishod. Kvota na X je 3.10 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.