Sreda, 27/03 - Fudbal, Brazil, Gaučo
27/03Gremio vs Caxias Joinville1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
26/03/2024 02:38
U toku su završnice državnog prvenstva Brazila, a ovog puta smo za vas analizirali drugi polufinalni duel šampionata Gaučo, u kom će snage odmeriti Gremio i Kašijas. Početak ovog susreta je zakazan za 01:00h.
Gremio

Fudbaleri Gremija se nalaze nadomak novog trofeja u svojoj vitrinama, pošto je ova ekipa stigla do same završnice šampionata Gaučo, koji je ujedno i uvertira za početak Serije A, koji nas uskoro očekuje.
U prvom polufinalnom duelu ova ekipa je slavila na gostovanju kod neugodnog Kašijasa, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Moramo naponuti da je i pored tog trijumfa Kašijas ostavio dosta bolji utisak na tom duelu, međutim, ova ekipa je imala velikih problema sa realizacijom.

Kašijas

Kašijas je grupnu fazu šampionata Gaučo završio na trećem mestu na tabeli, iza neprikosnovenih Internacionala i Gremija.
Primarni cilj pre početka prvenstva je bio plasman u polufinale, a do toga je ova ekipa i stigla nakon što je u polufinalu eliminisan Sao Hoze, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Naravno, ne treba zaboraviti da je nedavno tim iz Džoinvila nastupao i u brazilskom Kupu, ali je tu nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca ova ekipa eliminisana od favorizovane Baije.

Naš predlog

Neće Gremio previše kalkulisati na ovom revanšu, već je ova ekipa dati sve od sebe da dođe do novog trijumfa i plasmana u veliko finale, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 1.35 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.