Četvrtak, 28/03 - Fudbal, Danska, 2nd Division
28/03Aarhus Fremad vs Skive1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/03/2024 13:52
Danas se igra kompletno kolo danske treće lige. U Orhusu domaći Fremad dočekuje bivšeg drugoligaša Skive. Meč se igra u četvrtak u 14 časova.
Orhus Fremad

Domaća ekipa nalazi se na visokom trećem mestu i izvesno je da će igrati u plej-ofu. naime, posle 22 redovna kola liga se deli na dva dela i prvih šest timova boriće se za promociju dok će ostalih šest igrati za opastanak u ovom rangu. Ekipa Fremada je sakupila 35 bodova iz 19 kola i već ima solidan zaostatak za vodećim dvojcem. Na vrhu je Esbjerg sa 50 bodova dok je drugi Roskilde sa 41 bodom. Fremad iz prikrajka vreba svoju šansu i bitno je da dobiju preostala tri meča u ovom prvom delu sezone da bi ostali u igri kada je doigravanje u pitanju. Svakako je Esbjerg najveći favorit, radi se o timu koji je do skoro igrao u eliti a sada je stigao do trećeg ranga.

Skive

Već nekoliko sezona Skive igra u trećem rangu. Ova ekipa je bila dugogodišnji drugoligaš i bez većih problema je tada uspevala da ostane u tom rangu. Međutim, kada su ispali kao da su potponuli i nikako da se izbore za povratak. Neće to uraditi ni ove sezone, čak će drugi deo provesti u plej-autu ukoliko se nešto drastično dobro po njih ne dogodi u preostala tri kola. Od poslednjeg tima u zoni plej-ofa AB Kopenhagena imaju 5 bodova manje. To nije mnogo ali su u opticaju samo 9 bodova i morali bi da ih osvoje što više ali i da se nadaju neuspesima tima iz prestonice. U drugom delu ezone su bez poraza, Skive je ostavrio jednu pobedu i dva puta igrao nerešeno.

Predlog

Situacija je takva da su bodovi potrebniji gostima koji se još uvek nadaju plasmanu u plej-of. Ipak, teško je očekivati da u preostalih 270 minuta isprave sve ono što su propustili do sada i sigurni smo da će ovu sezonu završiti igranjem u plej-autu. Za ovaj meč predlažemo jedinicu, Orhus Fremad je pobedio Skive i kao gost u prvom delu sezone, a za novu pobedu tima iz Orhusa kvota je 1.55 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.