Sreda, 27/03 - Fudbal, Češka, FNL
27/03Varnsdorf vs LíšeňDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
26/03/2024 22:32
Ekipa Varnsdorfa će u okviru 20. kola druge lige Češke dočekati ekipu Lisena. Utakmica je na programu od 15 časova.
Varnsdorf

Ekipa Varnsforfa je nakon 19 odigranih mečeva na skoru od 4 trijumfa, 8 remija i 7 poraza, te se trenutno nalaze na poziciji broj 14 sa 20 osvojenih bodova. Imaju svega bod više od pretposlednje i dva više od poslednje ekipe, te će  biti sigurno jedni od glavnih kandidata za relegaciju. U poslednjih 5 kola su podigli formu, te na tim mečevima imaju po 2 trijumfa i remija, te jedan poraz. U poslednjem kolu su slavili protiv omladinaca Sparte iz Praga rezultatom 1:2.

Lisen

Ekipa Lisena je nakon 19 odigranih mečeva na skoru od 7 trjiumfa i po 6 remija i poraza. Trenutno se nalaze na 7. mjestu na tabeli sa 27 osvojenih bodova, kolko ima i četvrtoplasirano Brno. Treća pozicija koja obezbijeđuje doigravanje za ulazak u prvi rang im je udaljena 4 boda i sigurno je da će do kraja željeti da priprijete vodećim ekipama. U poslednjem kolu slavili su protiv Opave na domaćem terenu rezultatom 3:0.

Prijedlog

Mišljenja smo da je gostujući sastav u boljoj formi, te da neće biti poraženi na ovom meču. Prema tome predlažemo X2 po kvoti 1.65 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.