Četvrtak, 28/03 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
28/03Atlético Nacional vs Jaguares de Córdoba1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/03/2024 08:31
Kolumbijsko prvenstvo je do sada donelo dosta interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Atletiko Nasionala i Jaguaresa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 00:10h.
Atletiko Nasional

Poznato je da Atletiko Nasional spada u red najtrofejnijih kolumbijskih klubova, a između ostalog, radi se o nekadašnjem osvajaču Kopa Libertadores.
Ipak, ove sezone slavna kolumbijska ekipa igra ispod svih očekivanja, pa se trenutno Atletiko nalazi na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na poslednjeplasirani Patriotas.
U prošlom kolu je Nasional ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Pasta, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Jaguares

Fudbaleri Jaguaresa igraju promenljivo u dosadašnjem toku kolumbijskog šampionata, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji.
Na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu kolumbijskog fudbala ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, uz po dva trijumfa i poraza.
Inače, u prošlom kolu je tim iz Kordobe poražen na svom stadionu od Forateleze, a taj meč je završen rezultatom 0:1, i deluje da ništa lakši posao ovu ekipu očekuje protiv Atletiko Nasionala.

Naš predlog

Atletiko Nasional je pod moranjem, a kada se sve sabere i oduzme mišljenja smo da ova ekipa neće imati previše problema da obezbedi trijumf na ovom duelu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.