Petak, 29/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
29/03Radnik Surdulica vs Vojvodina1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
27/03/2024 11:58
Nastavlja se Super liga Srbije po ubrzanom tempu i uskoro nas čeka i početak plej-auta i plej-ofa. U Surdulici gostuje Vovodina u petak od 16 časova.
Radnik

Poslednjeplasirana ekipa Super lige imaće velikih problema da izbori opstanak u eliti. To im je pošlo za rukom prošle sezone ali sada Radnik ima samo 14 bodova, čak 8 manje od prvog tima ispred njih. Nada im je plej-aut, ali i tu se igra samo sedam utakmica i bukvalno bi Surduličani morali da dobiju skoro sve mečeve. Sva je prilika da se to neće dogoditi i da će od naredne sezone Radnik igrati u prvoj ligi Srbije. Treba reći da ovaj klub nije ispadao iz elite od trenutka kada su po prvi put postali prvoligaši još 2015. godine. U prethodna tri meča Radnik je poražen, prvo od Kragujevčana na svom terenu, pa od Javora u Ivanjici i na kraju je bodove iz Surdulice odneo i IMT. Jedino je utešno što ih niko nije ubedljivo porazio i sva tri puta su poraženi sa golom razlike.

Vojvodina

Novosađani su posle tri uzastopne pobede napravili ogroman korak ka plasmanu u plej-of, a posredno i u evropske kupove. Sada su šanse za novi izlazak u Evropu ponovo vrlo dobre, Voša je pred ovo kolo na deobi 5. mesta sa Čukaričkim i ima samo bod manje od Kragujevčana na 4. mestu. Za vreme pauze došla je još jedna dobra vest za navijače tima iz \'\'Srpske Atine\'\', u klub je ušao biznismen Milan Mandarić i treba očekivati nova ulaganja u ekipu iz Novog Sada. Lale su igrale vrlo efikasne mečeve na strani u drugom delu sezone, na četiri odigrana meča palo je ukupno 16 golova, četiri u proseku. Pred pauzu je Vojvodina igrala derbi protiv Novog Pazara na svom Karađorđu i slavila je minimalnu pobedu golom u finišu susreta.

Predlog

U prvom delu sezone Vojvodina je pobedila Radnik sa 3:0 ali pre toga nije uspela da pobedi Surduličane na tri vezana duela. U ovom momentu su veliki favoriti fudbaleri iz Novog Sada, bez obzira na činjenicu da se igra na jugu Srbije. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.