Petak, 29/03 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
29/03Helmond Sport vs Viljem II1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
27/03/2024 20:15
Helmond će u okviru 32. kola Erste divizije dočekati lidera na tabeli Viljem II. Utakmica je na programu u petak od 20 časova.
Helmond

Ekipa Helmonda je nakon 31. odigranog kola na skoru od 11 trijumfa, 8 remija i 12 poraza. Trenutno se nalaze na 12. mjestu na tabeli sa 41. osvojenim bodom. Seriju dobrih rezultata koju su imali u zadnje vrijeme, prekinuli su u prethodnom kolu pošto su na gostujućem terenu poraženi od ekipe Osa rezultatom 1:0. Ove sezone su skoro sve trijumfe ostvarili protiv dosta slabijih ekipa koje su ispod njih na tabeli, dok su u mečevima sa timovima iz gornjeg dijela tabele obično gubili.

Viljem II

Sve su prilike da će ekipa Viljema nakon par sezona u drugom rangu takmičenja, ponovo zaigrati u Erediviziji naredne sezone. Nakon 31. odigranog kola nalaze se na prvom mjestu na tabeli sa 66 osvojenih bodova. U seriji su od 3 uzastopna trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv ekipe Venla rezultatom 2:0. Imaju 9 bodova više od trećeplasiranog Groningena i vrlo teško će ispustiti prednost i poziciju koja ih direktno vodi nazad u elitni rang.

Prijedlog

Mišljenja smo da će gostujući sastav slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo dvojku po kvoti 1.80 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.