Petak, 29/03 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
29/03Maribor vs RadomljeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
28/03/2024 02:25
Maribor će u okviru 28. kola Prve lige Slovenije ugostiti ekipu Radomlja. Utakmica je na programu u petak od 17 časova i 30 minuta.
Maribor

Nije Maribor dobro odigrao dosadašnji dio sezone, pošto su se od titule oprostili još na polovini sezone. Trenutno su na 3. mjestu na tabeli sa 43 osvojena boda, što je za čak 19 bodova manje od prvoplasiranog Celja. Ljuti rival iz Ljubljane, ekipa Olimpije im bježi 7 bodova, pa su daleko i od pozicije broj 2. U poslednjih par utakmica su podigli formu, pa tako na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz. U poslednjem meču su slavili protiv Kopera na domaćem terenu rezultatom 3:1. Sa 29 primljenih golova imaju drugu najbolju odbranu u ligi.

Radomlje

Vodiće ekipa Radomlja veliku borbu za opstanak do kraja šampionata. Trenutno se nalaze na samom začelju sa 24 osvojena boda nakon 27 odigranih mečeva, ali i dalje mogu da se spasu. Rogaška i Aluminij koji su im glavni rivali u borbi za opstanak, su na svega bod i 2 daleko. U poslednjih 5 kola su upisali 3 poraza i po jedan trijumf i remi. U poslednjem kolu su poraženi od Celja rezultatom 2:1, a s obzirom da su igrali sa liderom na tabeli, moglo bi se reći da su odigrali sasvim običan meč. Sa 24 postignuta gola su najneefikasnija ekipa u čitavoj ligi.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe napasti od samog starta, pa vam prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.63 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.