Petak, 29/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
29/03Votford vs Lids Junajted1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/03/2024 14:04
U petak je na programu kompletno kolo engleskog Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Votforda i Lidsa. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Votford

Fudbaleri Votforda ne igraju onako kako se to očekivalo, a trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na trinaestom mestu na tabeli i gotovo izvesno ovaj tim nećemo gledati u doigravanju, što je naravno bio primarni cilj pred početak šampionata.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan reim i čak tri poraza.
Ipak, u prošlom kolu je Votford slavio na gostovanju kod Birmingema, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Lids

Kako sada stvari stoje, vrlo lako se može dogoditi da Lids ponovo naredne sezone gledamo u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Lester.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila četiri trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je Lids slavio na domaćem terenu protiv Milvola, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Votfordu ima dosta problema u poslednje vreme, a ovog puta im u goste stiže Lids kome je pobeda imperativ i toplo vam preporučujemo da ovde odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.