Petak, 29/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
29/03Estrela vs Sporting CPUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
28/03/2024 15:29
Portugalska Primeira polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Estrelje i Sportinga. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 21:30h.
Estrelja

Fudbaleri Estrelje se u ovom trenutku nalaze na trinaestom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje sva je prilika da će se ova simpatična ekipa do kraja sezone boriti za opstanak.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario samo jedan trijumf, uz dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli odigrao solidan meč na gostovanju kod Famalikaa u kom nije bilo pobednika, ali ni pogodaka.

Sporting

Sporting je svakako glavni favorit za naslov prvaka Portugala na osnovu svega ovog što smo videli u dosadašnjem toku šampionata.
Trenutno se popularni Lavovi nalaze na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Benfiku, uz napomenu da gradski rival ima i meč manje.
U prošlom kolu su izabranici Rubena Amorima odigrali jedan sjajan meč i na svom stadionu savladali Boavištu sa više nego ubedljivih 6:1.

Naš predlog

Pobeda Sportinga se ovde ne bi smela dovesti u pitanje, a vrlo lako se može dogoditi i da prisustvujemo pravoj goleadi, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 3+ uz kvotu 1.53 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.