Subota, 30/03 - Fudbal, Italija, Serija A
30/03Napoli vs AtalantaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
29/03/2024 03:45
Subota nam donosi pregršt veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a jedan od najzanimljivijih se igra u Napulju gde će Napoli ugostiti Atalantu. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova i 30 minuta.
Napoli

Naravno, teško je bilo za očekivati da fudbaleri Napolija ponove prošlu sezonu koja je bila zaista spektakularna, pošto je ova ekipa mimo svih očekivanja došla do Skudeta.
Ovog puta će ogroman uspeh biti i plasman u Ligu Evrope, s ozbirom da se tim sa "Maradone" trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Atalantu.
U prošlom kolu je Napoli remizirao na teškom gostovanju kod Intera, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Atalanta

Atalanta je imala veoma težak raspored u prethodnom periodu, pošto je ova ekipa u poslednje vreme odmerila snage sa Milanom, Interom i Juventusom u gostima, ali i sa Bolonjom na domaćem terenu.
U prošlom kolu je Boginja remizirala na gostovanju kod Juvea, u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:2.
Inače, trenutno se nekadašnji učesnik Lige šampiona nalazi na šestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na petoplasiranu Romu, ali i dva boda viška od sedmoplasiranog Napolija.

Naš predlog

Napoli mora da ide na trijumf, ali deluje da mu ni Atalanta neće ostati dužna. Ulog je pozicija broj šest, pa nije isključeno da prisustvujemo velikom broju pogodaka, zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na igru 3+ uz kvotu 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.