Nedelja, 31/03 - Fudbal, Španija, La Liga
31/03Deportivo Alaves vs Real Sosijedad1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
30/03/2024 10:31
Špansko prvenstvo nam je do sada donelo pregršt veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Alavesa i Sosijedada. Početak ovog susreta je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Alaves

Poznato je da je Alaves prošle sezone nastupao u Segundi, ali se tim iz Baskije ekspresno vratio u najkvalitetniji rang španskog fudbala i to pošto je bio bolji u baražu od Levantea.
Kako sada stvari stoje, deluje da svi navijači nekadašnjeg finaliste Liga Evrope imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Baskije nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na najugrožnije timove na tabeli i opstanak se ovog puta najverovatnije neće dovesti u pitanje.

Sosijedad

Sosijedad je prošle sezone izborio plasman u Ligu šampiona, a poznato je da je u ovom izdanju elitnog takmičenja španski predstavnik uspeo da izbori plasman u osminu finala gde je tim sa Anoete eliminisan od PSŽ-a, to je i bilo očekivano.
Nisu Baskijci na nivou od prošle sezone, pošto se u ovom trenutku tim iz San Sebastijana nalazi na šestom mestu na tabeli, ruku na srce uz četiri boda viška u odnosu na Betis.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Kadiza, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše pogodaka, uz napomenu da je Sosijedad u formi i sve ide ka tome da će tim sa Anoete obezbediti treći uzastopni trijumf, pa vam hrabro preporučujemo da okušate sreću sa 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.