Nedelja, 31/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
31/03Augzburg vs KelnUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
30/03/2024 11:48
Utakmica nemačke Bundelsige u kojoj su bodovi mnogo važniji za goste koji se grčevito bore za opstanak. Utakmica u Augzburgu igra se u nedleju u 15.30.
Augzburg

Odličnim rezultatima u poslednje vreme ekipa Augzburga je ozbiljan kandidat za izlazak u Evropu. Pred ovo kolo tim iz Bavarske nalazi se na 7. mestu i ima samo pet bodova manje od Ajntrahta koji je poslednji u zoni plasmana u evropske kupove. Ovaj tim je u seriji od četiri uzastopna prvenstvena trijumfa, pobedili su Frajburg i Hajdenhajm na svom terenu i slavili u Darmštata u Volfsburgu. Na ta četiri meča mreža im se zatresla samo dva puta. Augzburg je na početku drugog dela sezone imao pakleno težak raspored, igrali su protiv najboljih nemačkih ekipa i to uglavnom na svom terenu, pa su tako u seriji u ovaj grad stizali Bajenr, Bajer i Lajpcig. Sada ubiraju plodove nešto lakšeg rasporeda i imaju veliku šansu da se nađu u Evropi.

Keln

Za Jarčeve je mnogo toga pošlo naopako još od početka sezone. Kulminacija se dogovila u središnjem delu prvenstva i došlo je i do promene trenera. Legendarni Baumgartner je morao da ode iz Kelna ali rezultati nisu došli. Pred ovo kolo tim sa Rajne je na pretposlednjem mestu, a ako se ne pomeri makar jedno mesto napred ispašće iz lige. U poslednjih 13 kola Keln je pobedio samo jednom, a kada je tako ne možete ni očekivati da budete bolje plasirani. Zanimljivo je da su u poslednjih šest utakmica bez pobede a da su na tri gostovanja uzeli po bod, dok su pred svojim navijačima doživeli poraze. Bodove iz Kelna odnosili su Verder, Leverkuzen i Lajpcig. Bohum koji je van zone ispadanja u ovom trenutku je sakupio 7 bodova više, pa je mnogo realnije da Keln pokuša da prestigne makar Majnc i izbori se barem za baraž.

Predlog

Augzburgu ne odgovara Keln kao rival, tako je bar u poslednja četiri meča. Jesenas je u Kelnu bilo nerešeno ali je pre toga tim Kelna dobio tri meča u nizu. Obe ekipe igraće na pobedu i zato očekujemo golove. Pitanje je da li bi remi bilo kome odgovarao. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom koji u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.