Nedelja, 31/03 - Fudbal, Francuska, Liga 1
31/03Avr vs MonpeljeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
30/03/2024 12:51
Veoma bitan meč u borbi za opstanak u francuskoj Ligi 1 igra se u Avru. Utakmica je na programu u nedelju u 15 časova.
Avr

U prethodnih osam kola ekipa Avra uspela je da pobedi samo jednom. Time je onaj dobar start prvenstva pao u vodu i timu iz Normandije sledi bitka za status. Oni su deceniju i po proveli u drugoj ligi iz koje su se tek proletos vratili u elitu. Glavni cilj je opstanak i sve je podređeno tome. Osim pobede nad Tuluzom pre dva kola Avr je gubio od Rena, Lila, Remsa, Bresta i Klermona. Pali su na 13. mesto pred 27. kolo i samo su dva boda udaljeni od zone ispadanja. Taj meč sa Klermonom u prethodnom kolu bio je veoma važan, igrali su sa poslednjeplasiranim timom i ipak izgubili. Sada moraju da se isprave za taj propust.

Monpelje

Gosti su takođe u teškoj poziciji iako imaju nešto bolje rezultate u poslednje vreme. U prethodnih pet kola Monpelje ima dve pobede, remi i dva poraza, ali je ipak na samo bod od zone ispadanja. Zanimljivo je da su na svom terenu pobedili samo dva puta na 14 utakmmica a čak osam mečeva završeno je nerešenim rezultatom. Mnogo su opasniji na strani već 4 puta su doneli ceo plen. Tim sa Mediterana je u prethodnom kolu dočekao lidera i aktuelnog šampiona Pari Sen Žermen i izgubio sa ubedljivih 6:2. Pre te utakmice napravili su iznenađenje u Nici i dobili derbi Mediterana protiv tima sa Azurne obale.

Predlog

Jesenas su Monpelje i Avr odigrali zanimljiv meč koji je završen rezultatom 2:2. Pre toga se nisu sastajali dugo, još su igrali međusobno u Ligi 2 u sezoni 2007/08, a tada su oba meča zavšena bez golova. Možda će sada remi odgovarati i jednima i drugima, a mi predlažemo igru gol-gol sa kvotom 1.85 u kladionici SuperBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.