Ponedeljak, 01/04 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
01/04Shelbourne vs Derry CityDupla šansatip: 1X
9 / 10 Ulog
31/03/2024 13:46
Lider prvenstva Republike Irske u derbiju dočekuje Deri Siti. meč se igra u ponedeljak sa početkom u 18 časova.
Šelburn

I pored činjenice da blistaju na početku nve fudbalske sezone u republici Irskoj malo ko veruje u ekipu Šelburna. Ova ekipa je u prvih 7 kola pobedila čak šest puta i samo jednom remizirala, ali su kladionice opet dale veće šanse Deri Sitiju u ovom meču. Na fudbalerima Šelburna je da opovrgnu te prognoze, kao što su to činili i u duelima sa Šamrokom, Slajgom, Sent Patrikom i Dandalkom, koje su već pobedili. Jedini remi imali su u prvom kolu sa novajlijom Voterfordom a onda su vezali šest pobeda. U petak su sa 2:1 pobedili Dandalk i tako ga ostavili na poslednjem mestu na tabeli. reba još reći da je Šelburn primio samo 4 gola u prvih sedam kola.

Deri Siti

Mnogo očekuju u Deriju od ove sezone. Jasno je da Šamrok nije ono što je bio a da je Dandalk toliko podmaldio tim da će strahovati i za opstanak. To je šansa za deri Siti da najzad stigne do šampionske krune ali se pojavio tim Šelburna kao opasan takmac. deri je u prvih sedam kola osvojio 11 bodova i već ima solidan zaostatak za Šelburnom od 8 bodova. Ipak, samo jedna pobeda, ova u direktnom duelu, spustila bi taj zaostatak na samo 5 poena i već bi se lakše disalo u Deriju. Problem za Deri je i forma, oni su vezali dva poraza u dva poslednja kola, prvo od Bohemijansa a onda i Galveja. Ti timovi su svakako slabiji od Šelburna i sada bi morali da pokažu svoju pravu snagu, ako je imaju.

Predlog

Mi verujemo u Šelburn, nije slučajno da je ovaj tim zabeležio ovakve rezultate na startu prvenstva i sigurno je da bi ove sezone mogao biti bolje plasiran nego prethodne kada je završio prvenstvo na 4. mestu i izborio se za plasman u Ligu konferencija. U istom takmičenju će igrati i Deri Siti, aktuelni vicešampiona, pa je ovo derbi ovog kola. Prošle sezone je Deri dobio prvi međusobni meč, a onda je tri puta bilo nerešeno sa ukupno tri gola na 4 utakmice. Naš predlog je sada dupla šansa na domaćina sa kvotom 1.53 za 1x u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.