Ponedeljak, 01/04 - Fudbal, Italija, Serija B
01/04Parma vs Catanzaro1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/03/2024 22:05
Ponedeljak nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Parme i Katanzara. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Parma

Parma igra na vrhunskom nivou ove sezone što nam najbolje potvrđuje i prvo mesto na tabeli, i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu ekipu konačno gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, posle nekoliko "sušnih" godina.
Na poslednjih pet mečeva Krstaši su ostvarili tri trijumfa i dva remija, a u prošlom kolu je nekadašnji osvajač Kupa UEFA (današnja Liga Evrope), slavio na gostovanju kod FeralpiSala, a taj duel je završen pobedom gostiju od 0:1.

Katanzaro

Što se tiče Katanzara, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli, a vredi napomenuti da će timovi od treće do osme pozicije na kraju regularnog dela šampionata izboriti plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet susreta u Seriji B ova simpatična ekipa je ostvarila tri trijumfa, jedan poraz i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je Katanzaro remizirao na gostovanju kod Breše, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Iako Katanzaro igra sasvim zadovoljavajuće ove sezone, moramo napomenuti da Parma želi što pre i matematički da obezbedi plasman u Seriju A pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.