Ponedeljak, 01/04 - Fudbal, Švajcarska, Super League
01/04St. Gallen vs LucernUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
31/03/2024 22:21
Švajcarska Superliga polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sent Galena i Lucerna. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Sent Galen

Fudbaleri Sent Galena se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u plej-of, što naravno i jeste primarni cilj ovog tima.
Na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu švajacarskog fudbala ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
Inače, u prošlom kolu je Sent Galen remizirao na gostovanju kod Grashopersa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Lucern

Što se tiče Lucerna, ovaj tim je trenutno stacioniran na sedmom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na šestoplasirani Sent Galen, kod koga između ostalog Lucern ovog puta i ide u goste, pa je sigurno da je pobeda imperativ.
Na poslednjih pet mečeva u švajcarskom šampionatu ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Lucern remizirao na svom stadionu protiv Serveta, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Ulog je pozicija broj šest, ali i pored toga smo mišljenja da nas očekuje jedan izuzetno efikasan duel u kom će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da dođe do trijumfa, pa vam hrabro preoručujemo da okušate sreću sa igrom 3+ uz kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.