Utorak, 02/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
02/04Barnli vs VulverhemptonUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
01/04/2024 12:19
Hrabri Klaretsi ne odustaju od misije opstanak u eliti. Ukoliko pobede Vukove u utorak od 20.45 šanse se će svakako povećati.
Barnli

Tri kola Barnli već ne zna za poraz a to se nije dogodilo od početka sezone. Međutim i dalje se nalaze u zoni ispadanja, na pretposlednjem su mestu ali imaju samo 4 boda manje od Lutona i Notingema, timova koje će morati da ostave iza sebe ako žele i naredne sezone da igraju u eliti. Osvojili su po bod na dva teška gostovanja, prvo kod Vest Hema a onda i Čelsija. Oba puta bilo je 2:2, a treba reći da su na Stamford Bridžu veći deo meča igrali sa igračem manje ali su ipak osvojili važan bod i dali dva gola sa desetoricom. Između ta dva remija smestila se i pobeda nad Brentfordom i ukoliko savladaju Vulvse, a direktni rivali ostanu bez trijumfa, šanse za opstanak postaće mnogo realnije.

Vulverhempton

Vukovi igraju utakmice bez mnogo značaja. Opstanak im nije ugrožen a plasman u Evropu nije realan. mnogi timovi bi sve dali da imaju takvu situaciju u poslednih desetak kola, ali iz ugla navijača to i nije tako uzbudljivo. Vulverhempton je poražen u prethodnom kolu u Birmingemu od Aston Vile sa 2:0 ali je odigrao jednu sasvim solidnu utakmicu. Ipak, mnogo teži je bio onaj poraz u četvrtfinalu FA kupa neposredno pred odlazak na pauzu kada ih je na njihovom Molinjuu savladao drugoligaš Koventri Siti i sprečio ih da igraju u polufinalu najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu i možda se čak i bore za trofej. Od tog trenutka sezona kao da je završena za Vulvse i zato je veiko pitanje u kakvom će raspoloženju biti u preostalih 8 kola.

Predlog

Jasno je da je za domaćina ovaj meč biti ili ne biti. Poraz bi i definitivno ugasio nade Barnlija da može do opstanka dok bi pobeda udahnula novu energiju u sastav Vensana Kompanija. Uprava ima ogromno poverenje u Belgijanca i nije se ni razmišljalo o  otkazu i u vreme kada su Klaretsi gubili mečeve u nizu. Lepo bi bilo da na kraju Kompani dovede Barnli do opstanka, kao što ih je prolog proleća i uveo u elitu. Naš predlog je domaćin daje dva gola, kao što je Barnli to radio i u prethodna tri kola. Za T12+ kvota je 2.35 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.