Utorak, 02/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
02/04Vojvodina vs ČukaričkiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
02/04/2024 02:23
Vojvodina će u okviru 28. kola Super lige Srbije dočekati ekipu Čukaričkog. Utakmica je na programu od 18 časova i 30 minuta.
Vojvodina

Tim iz Novog Sada je bio u maloj krizi i čini se da je prelomna utakmica bila ona protiv Voždovca, kada su u poslednjim momentima meča došli do trijumfa i tako preokrenuli stvari u svoju korist. Nakon tog meča upisali su 3 uzastopna trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv ekipe Radnika iz Surdulice rezultatom 0:4, te se trenutno nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 43 osvojena boda, koliko ima i petoplasirani Čukarički, te će današnji meč biti važan za obje ekipe. Vojvodina je samo 2 puta poražena na svom stadionu ove sezone.

Čukarički

Istorijska sezona u kojoj je tim sa Banovog brda igrao u Evropi bila je puna turbulencija i tako je do dan danas. Smjena trenera je izgleda postala uobičajena praksa u ovom timu. Trenutno se nalaze na 5. mjestu na tabeli sa 43 osvojena boda, međutim u poslednje vrijeme igraju u nešto slabijoj formi. Seriju od 3 uzastopna meča bez trijumfa, prekinuli su u prethodnom kolu, kada su pobjedili ekipu Novog Pazara rezultatom 2:0. U gostima nisu slavili još od 9. februara, a trenutno su u nizu od 3 uzastopna meča bez trijumfa.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe na ovom meču postići po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.