Utorak, 02/04 - Fudbal, Turska, Superliga
02/04Galatasaraj vs HataysporPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
02/04/2024 05:03
Turska Superliga polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Galatasaraja i Hataja. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Galatasaraj

Fudbaleri Galatasaraja drže sve u svojim rukama kada je u pitanju naslov prvaka Turske, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Fenerabahče.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu tim iz Istanbula je ostvario isto toliko trijumfa.
U prošlom kolu je Galata bila akter jednog spektakularnog duela koji je ova ekipa odigrala na gostovanju kod Kašimpaše, i slavila rezultatom 3:4, uz konstataciju da su gosti do trijumfa stigli u 90. minutu susreta.

Hataj

Što se tiče Hataja, ova ekipa je trenutno stacionirana na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na sedamnaestoplasirani Gazijentep, pa će se ovaj tim kako sada stvari stoje verovatno do poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih.
Na pet poslednjih mečeva u prvenstvu Hataj je ostvario samo jedan trijumf, uz po dva remija i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Samsuna kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Bodove u borbi za opstanak će ekipa Hataja morati da potraži na nekom drugom mestu, pošto je Galata veliki favorit na svom stadionu, i sigurno je da će tim iz Istanbula od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu rivala, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa prelazom 1-1 uz kvotu 1.52 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.