Utorak, 02/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
02/04Njukasl Junajted vs Everton1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/04/2024 05:11
Premijer liga polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Njukasla i Evertona. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Njukasl

Naravno, teško je bilo za očekivati da fudbaleri Njukasla ponove prošlu sezonu u kojoj je ova ekipa mimo svih očekivanja stigla do četvrte pozicije i plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U ovom trenutku se popularne Svrake nalaze na osmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na sedmoplasirani Vest Hem i kako sada stvari stoje deluje da će ova dva tima voditi veliku borbu za plasman u Ligu konferencija.
Inače, u prošlom kolu je Njukasl nakon velikog preokreta slavio na svom stadionu protiv upravo Vest Hema rezultatom 4:3.

Everton

Iako Everton igra katastrofalno u poslednje vreme, ovaj tim je još i napredovao na tabeli, pošto su popularnim Karamelama vraćeni oduzeti bodovi, pa je trenutno situacija takva da sa izabranici Šona Dajša nalaze na šesnaestoj poziciji na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji će na kraju napustiti najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ovaj tim ne zna za trijumf, a u tom periodu je Everton dva puta remizirao, uz tri poraza, i to sva tri u poslednja tri kola.
U prošlom kolu su Karamele poražene na gostovanju kod Bornmuta, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Smatramo da Everton u ovom trenutku ne može ozbiljnije da ugrozi Njukasl, čiji fudbaleri u veoma dobrom raspoloženju dočekuju ovaj duel, nakon spektakularnog preokreta i trijumfa na domaćem terenu protiv Vest Hema (4:3).
Savetujemo vam da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.