Petak, 05/04 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
05/04Drogheda United vs ShelbourneUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
03/04/2024 12:58
Lider šampionata Republike Irske ide na gostovanje u Drogedu. Meč 9. kola igra se u petak u 20.45.
Drogeda

Domaći tim ne može da bude zadovoljan startom novog prvenstva ali ako je po onom starom, \'\'prvi mačići se ...\'\', znate već. Drogeda je ostvarila samo jednu pobedu, imaju 6 bodova iz sedam odigranih utakmica i trenutno su na pretposlednjem 9. mestu na tabeli. Imaju meč manje, što je povoljna okolnost, ali je sigurno zabrinjavajuće to što su bez pobede već četiri kola i u tom periodu su postigli samo jedan gol. Zanimljivo je da su taj pogodak postigli u porazu od Slajgo Roversa dok su tri remija završili rezultatom 0:0. Vidi se to i po ukupnoj gol razlici jer je Drogeda na 7 utakmica dala samo 5 golova i nije ni čudo da imaju ovakav skor trenutno.

Šelburn

Tim iz prestonice je krenuo žestoko i već stekao određenu prednost u odnosu na najveće rivale. Nekad je Šelburn bio najpoznatiji tim iz Rebublike Irske, ali je to bilo baš odavno, u vreme kada su timovi iz ove zemlje slučili za gol razliku u evropskim kupovima. Sada prvenstvo pseduje određeni kvalitet, pokazali su to Dandalk i, pre svega, Šamrok, i nije iznenađenje kada se neki irski tim nađe u grupnoj fazi nekog evropskog kupa. Prethodnih sezona dominirali su Šamrok Roversi, a Dandalk je pokušavao da ih ugrozi, kao i Deri Siti. Sada je Šelburn prvi sa 20 bodova iz 8 utakmica, uz šest pobeda imaju samo dva remija i jedini su tim koji još nije osetio gorčinu poraza.

Predlog

U prethodnom kolu oba tima su remizirala bez golova, Drogeda sa Dandalkom a Šelburn u derbiju sa Deri Sitijem. Gosti su favoriti u ovom duelu ali je nekako relanije da odigrate na mali broj golova. Naš predlog je igra 0-2 gola sa koeficijentom 1.60 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.