Četvrtak, 04/04 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
04/04Volendam vs FejenordUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
03/04/2024 15:57
Volendam će u okviru 28. kola Eredivizije dočekati ekipu Fejnorda. Utakmica je na programu u četvrtak od 18 časova i 45 minuta.
Volendam

Ulaskom u elitni rang Volendam je značajno napradovao kao klub i sigurno je da će im ovo iskustvo mnogo značiti narednih godina, kada je riječ o razvoju ovog simpatičnog fudbalskog kluba. Ove sezone se nisu najbolje snašli među najboljim ekipama, pa su trenutno na poslenjem mjestu na tabeli sa svega 15 osvojenih bodova i sa samo 3 trijumfa u čitavoj sezoni. Sa 68 primljenih golova imaju najgoru odbranu od svih, a sa 27 postignutih golova jedan od najslabijih napada u ligi. U poslednjih 5 kola imaju veoma slabe rezultate.

Fejnord

Aktuelni šampion Holandije je prethodne sezone na veoma dominantan način osvojio titulu ali se čini da nemaju prevelike šanse da ove sezone taj trofej i odbrane. Trenutno su na 2. mjestu na tabeli i zaostaju 10 bodova za provoplasiranih PSV-om. U poslednje vrijeme igraju u sjajnoj formi i trenutno su u seriji od 3 uzastopna trijumfa. U poslednjem kolu su slavili protiv Utrehta sa 4:2, čime su potvrdili da imaju jedan od najboljih napada u ligi. U poslednjih 5 mečeva na njihovim utakmicama u prosijeku pada po 4 gola.

Naš prijedlog

Shodno svemu gore navedenom, mišljenja smo da će meč biti završen sa minimum 4 gola, pa vam predlažemo igru 4+ po kvoti 2.00 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.