Četvrtak, 04/04 - Fudbal, Švajcarska, Super League
04/04Jang Bojs vs Grasshopper1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/04/2024 16:04
Jang Bojs će u okviru 30. kola Super lige Švajcarske dočekati ekipu Grashopersa. Utakmica je na programu u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.
Jang Bojs

Aktuelni šampion Švajcarske je imao veliku zalihu i bodovnu prednost u odnosu na prvog pratioca, međutim u poslednje vrijeme njihova forma je katastrofalna. Smijenili su trenera ali izgleda da ni to ne pomaže. U poslednjih 5 kola imaju samo jedan trijumf, a u tom periodu su upisali 3 poraza i jedan trijumf.  U poslednjem kolu su remizirali protiv slabašnog Iverdona koji je tek ove sezone ušao u elitu. Imaju samo bod više od drugoplasirano Serveta i 3 od trećeplasiranog Lugana.

Grashopers

Najtrofejniji klub u Švajcarskoj je dugo igrao u drugoj ligi, sve dok se nisu konsolidovali i vratili u eliti. Još uvijek nisu na stazama stare slave, a popularni "Skakavci" su trenutno na pretposlednjem mjestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova. U poslednjih 5 kola ne znaju za trijumf, te su u tom periodu upisali 3 poraza i 2 remija. U poslednjem meču su poraženi od Lusana na domaćem terenu. Sa 33 postignuta gola imaju drugi najgori napad u čitavoj ligi.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaćin slaviti u ovom meču, te predlažemo jedinicu po kvoti 1.65 u Superbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.