Petak, 05/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
05/04Taljeres Kordoba vs Audax São PauloUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
04/04/2024 00:58
Sredinom nedelje nas očekuju mečevi prvog kola Kopa Libertadores, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Taljeresa i Sao Paula. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Taljeres

Fudbaleri Taljeresa su pre svega ostvarili veliki uspeh samim plasmanom u Kopa Libertadores, a sigurno je da će argentinski predstavnik dati sve od sebe da dođe do plasmana u nokaut fazu, što naravno neće predstavljati nimalo lak zadatak.
Kada se radi o Liga Kupu Argentine, gde se trenutno ovaj tim takmiči, u ovom trenutku je Taljeres stacioniran na drugom mestu na tabeli grupe A, i ovaj tim je praktično nadomak plasmana u doigravanje.
U prošlom kolu je tim iz Kordobe slavio na svom stadionu protiv Veleza, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Sao Paulo

Što se tiče Sao Paula, ovaj tim je dobrano razočarao svoje najvernije navijače, pošto je ova ekipa nedavno eliminisana iz državnog prvenstva Paulista i to u četvrtfinalu od drugoligaša Novorizontina koji je slavio nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Bilo kako bilo, brazilskog velikana već u noći između četvrtka i petka očekuje težak ispit u okviru prvog kola Kopa Libertadoresa, pošto će ovaj tim gostovati kod Taljeresa.
Inače, kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da je Sao Paulo u konkurenciji Taljeresa, Barselone i Kobresala prvi favorit za prvo mesto.

Naš predlog

Uvek je zanimljivo u međusobnim okršajima između brazilskih i argentinskih timova a sva je prilika da nas i ovog puta očekuje jedan veoma zanimljiv meč u kom nam sasvim sigurno neće nedostajati ni golovi, pa vam predlažemo da se oprobate sa igrom 2+ uz kvotu 1.39 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.