Petak, 05/04 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
05/04Paderborn vs Herta BSCUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
04/04/2024 01:14
Nemačka Cvajta nam je do sada donela pregršt veoma interesantnih mečeva, a utisak je da šampionat odavno nije bio zanimljiviji. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Paderborna i Herte, a početak ovog susreta je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Paderborn

Fudbaleri Paderborna igraju promenljivo čitavim tokom šampionata, a trenutno se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na osmoj poziciji uz samo bod viška u odnosu na devetoplasiranu Hertu, koja između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva u drugom po kvalitetu rangu nemačkog fudbala Paderborn je ostvario samo jedan trijumf uz dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Senkt Paulija, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Herta

Što se tiče Herte, tim iz Berlina je za primarni cilj imao povratak u Bundesligu, međutim, veliko je pitanje koliko je to u ovom trenutku realno, pošto se dojučerašnji prvoligaš nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na Fortunu iz Dizeldorfa koja drži treću poziciju koja na kraju prvenstva donosi plasman u baraž za ulazak u elitni rang nemačkog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva Herta je ostvarila samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
Inače, u prošlom kolu je tim iz Berlina remizirao na svom terenu protiv Nirnberga, kada je bilo 3:3.

Naš predlog

Nije predvidivo u kom pravcu bi mogao da ide ovaj meč što se tiče konačnog ishoda, međutim, golovi su sasvim sigurno nešto što nijedne sekunde ne bi smelo da se dovede u pitanje zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.