Petak, 05/04 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
05/04Farense vs Boavista1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/04/2024 01:25
Portugalska Primeira polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Farensea i Boavište. Početak ovog duela je zakazan za 21:15h.
Farense

Primarni cilj Farensea će ove sezone bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pa deluje da Farense još uvek nije prebrinuo sve brige oko opstanka u Primeiri.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila samo jedan remi uz čak četiri poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa izgubila na gostovanju kod Aruke, a taj duel je završen rezultatom 2:1. Pre toga je Farense remizirao na svom stadionu protiv Rio Avea kada je bilo 1:1.

Boavišta

Oni nešto stariji ljubitelji fudbala sigurno znaju da je Boavišta osvojila jednu titulu prvaka Portugala, uz čak pet trofeja u Kupu, međutim, poslednjih godina ovaj tim ima velikih problema.
Primarni cilj je i ovog puta bio opstanak u društvu najboljih, ali se čini da nekadašnji učesnik Lige šampiona neće imati problema oko toga.
Naime, trenutno se Boavišta nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji i ima šest bodova viška u odnosu na najugroženije timove.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv Rio Avea, a taj meč je završen bez pogodaka.

Naš predlog

I jedni i drugi imaju dosta problema u poslednje vreme i vrlo verovatno nam ovaj duel neće doneti previše pogodaka. Ipak, smatramo da je ovo idealna prilika da Farense konačno dođe do trijumfa koji bi ovom timu dosta značio u borbi za opstanak, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.