Subota, 06/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
06/04Zeleznicar P. vs VojvodinaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/04/2024 17:42
Sigurno je da je ovo poslednji duel ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni, a možda i za narednu. Meč u Pančevu igra se u subotu u 18 časova.
Železničar

Pančevci su uzeli 4 važna boda u prethodna dva kola. Prvo su remizirali sa IMT-om na strani a onda na svom terenu pobedili poslednjeplasirani Radnik. I dalje su na nezavidnoj 15. poziciji, pretposlednjem mestu, ali su bar uhvatitli priključak sa ostalim timovima koji se bore za opstanak. Dizelka će igrati u plej-autu, to je jasno odavno, a tada za njih kreću kvalifikacioni mečevi. Bilo bi dobro da u preostale dve utakmice osvoje još neki bod i tako  u doigravanje odu sa mnogo više šansi za povoljan rasplet sezone. Ima Železničar iskusnu i dobru ekipu ali su često gubili bodove i kad to nisu smeli, poput meča sa Javorom u Pančevu pre dvadesetak dana.

Vojvodina

Posle četiri vezane pobede Voša je ostala bez trijumfa u vanrednom kolu u meču sa Čukaričkim na svom Karađorđu. Brđani su im direktni konkurent za četvrtu poziciju i evropsku vizu, pošto su prva tri mesta već poznata. Sada Vojvodina, Čukarički i kragujevački Radnički imaju isti broj bodova, po 44, i predstoji im borba za tu poslednju poziciju koja vodi u Evropu, mada bi neko mogao to da ostavi i preko kupa. Najavili su Novosađani velika ulaganja za sledeću sezonu, u klub je došao biznismen Milan Madarić i očekuje se da Vojvodina uđe u trku za raspodelu trofeja u narednoj sezoni. Zat je važno da izbore evropsku vizu pošto će, sa potencijano jačim timom, imati bolje izglede da dođu do grupne faze.

Predlog

Vojovdina će igrati u plej-ofu a Železničar u plej-autu. To znači da se neće sastati u trećem krugu, a možda ni naredne sezone ako Pančevci ne osstanu u ligi. Njihov prvi međusobni duel odigran je početkom novembra u Novom Sadu i završen je rezultatom 2:2. Očekujemo da golova na obe strane bude i sada i zato je naš predlog igra gol-gol sa koeficijentom koji u kladionici Mozzartbet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.