Subota, 06/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
06/04Union Berlin vs Bajer LeverkuzenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
04/04/2024 18:01
Svakim danom Farmaceuti su sve bliže svojoj prvoj Salatari. Utakmica u Berlinu samo je još jedan korak ka njoj. Meč je na programu u subotu u 15.30.
Union Berlin

Neće ova sezone biti ni približno uspešna kao nekoliko prethodnih za ekipu Uniona, ali će svakako biti istorijska jer su po prvi put nastupili u Ligi šampiona. Izgleda da ih je to skupo koštalo jer nisu imali dovoljno kvalitetan roster da igraju na tri fronta i u jednom momentu dospeli su na poslednje mesto bundesligaške tabele. Posle promene trenera, kada je legendarnog Fišera zamenio Neven Bjelica, sve je krenulo nabolje i sada se sa sigurnošću može tvrditi da će Berlinci innaredne sezone biti deo elitnog nemačkog ranga. To je posebno važno za prestonicu jer Herta ostaje drugoligaš i Šumari su jedini predstavnici Berlina u Bundelsigi. U prošlom kolu Union je osvojio bod u Frankfurtu igrajući bez golova sa domaćim Ajntrahtom.

Leverkuzen

Bajer je stekao ogromnu prednost pred šampionaom Bajernom na 7 kola do kraja prvenstva. Imaju Farmaceuti 13 bodova više a u opticaju je još 21 bod. Još 8 poena je potrebno da Bajer i matematički postane šampion Nemačke, po prvi put u svojoj istoriji. Moguće je da za to bude potrebno i manje bodova i manje vremena, ako Bajern nastavi sa gubljenjem bodova. U međuvremenu se Bajer plasirao i u finale DFB kupa, u polufinalu su pobedili Fortunu iz Dizeldorfa sa 4:0 u sredu, pa će u Berlinu za trofej igrati protiv još jednog drugoligaša, ekipe Kajzerslauterna. Dupla kruna je na korak od Leverkuzena a ko zna, možda i \'\'tripleta\'\', ukoliko budu najbolji u Ligi Evrope. Već u četvrtak čeka ih prvi meč četvrtfinala protiv londonskog Vest Hema.

Predlog

Bajer još nije doživeo poraz u aktuelnoj sezoni ali se ovog proleća na nekoliko utakmica na volšeban način izvukao. Mnogo puta je oavj tim do pobede stizao u sudijskoj nadoknadi postigavši gol, ili čak dva u par navrata. Gubili su i od Hofenhajma do pred kraj meča u prošlom kolu ali su na kraju slavili sa 2:1. Moguće je da bi oba tima bila zadovoljna bodom na stadionu Starog šumara u Berlinu, pa zato i predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola kvota je 1.95 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.