Subota, 06/04 - Fudbal, Italija, Serija A
06/04Milan vs Lecce1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/04/2024 16:12
U subotu je fantastična ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Milana i Lećea. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Milan

Fudbaleri Milana igraju dosta dobro u drugom delu šampionata, a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa uspela da prestigne Juventus, i od skoro se Rosoneri nalaze na drugom mestu na tabeli, a kako sada stvari stoje deluje da će tu nekadašnji šampion Evrope i završiti sezonu.
U prošlom kolu su izabranici Stefana Piolija ostvarili veoma važan trijumf na teškom gostovanju kod Fiorentine, a taj duel je završen rezultatom 1:2, uz podatak da smo sva tri pogotka videli u prvih deset minuta drugog dela igre.

Leće

Leće bi kako sada stvari stoje trebali da gledamo i naredne sezone u društvu najboljih, međutim, moramo napomenuti da klub sa juga Italije ima dosta težak raspored.
Serija teških mečeva je započela u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom stadionu ugostila Romu i uspela da isčupa bod, a taj meč na stadionu Via del Mare je završen bez pogodaka, uz konstataciju da je bilo pregršt fenomenalnih prilika na obe strane i pravo je čudo kako nijedna lopta nije završila u golu.

Naš predlog

Vrlo lako se može dogoditi da nam ovaj duel na San Siru donese dosta pogodaka, ali pre svega toga vam ipak savetujemo da se opredelite za jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.