Nedelja, 07/04 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
07/04G.A. Eagles vs Almere1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/04/2024 10:47
Orlovi su iznenadili Ajaks u vanrednom kolu i uvećali svoje šanse za plasman u doigravanje za plasman u Evropu. Meč sa Almereom igra se u nedelju u 14.30.
Go Ahed Igls

Tim iz Deventera je osvojio bod na Johan Krojf areni tako što su protiv Ajaksa izjednačili u 92. minutu. Ne događa se često da tim Go Ahed Iglsa ostane neporažen protiv Kopljanika i to jeste veliki uspeh i pored činjenice da je Ajaks daleko od najsjajnijih dana. Ostali su na sedmom mestu, šest kola pre kraja regularnog dela sezone, i pokušaće da budu u ovoj zoni i na kraju. Timovi koji budu plasirani od 5. do 8. mesta razigravaće za jedno upražnjeno mesto u Ligi konferencija, a sva je prilika da će među te četiti ekipe biti i slavni Ajaks i Kopljanici bi u tom slučaju bili veliki favoriti u konkurenciji Go Ahed Iglsa, NEC-a i Utrehta, koji sada popunjavaju te pozicije.

Almere Siti

Za goste se može reći da su blizu ispunjenja svog prevashodnog cilja. Almere želi samo opstanak i moralo bi da se dogodi baš čudo pa da oni ispuste 10 nbodova prednosti koliko u ovom momentu imaju više od Ekscelziora koji je 16. na tabeli, a ta pozicija vodi u baraž za opstanak. Direktno u Erstediviziju ispadaju dve poslednjeplasirane ekipe, na tim mestima su sada Vitese i Volendam i oni će imati vrlo težak zadatak da se makar pomere do mesta koje vodi u baraž. S obzirom da su u prošloj sezoni igrali u drugoj ligi, u Almereu mogu da budu zadovoljni učinkom od 32 osvojena boda, a jako je zanimljivo da su u prethodnim pet kola remizirali. Osvojili su po bod u duelima sa Heraklesom, Utrehtom, Viteseom, Volendamom i RKC-om, dakle sa timovima koji ne pripadaju vrhu tabele.

Predlog

Almere će imati teži raspored u poslednjih šest kola, ali čak i da pogube sve mečeve teško je očekivati da timovi iz zone ispadanja mogu biti maksimalni. U Deventeru je Go Ahed Igls favorit i protiv jačih timova od Almerea i zato predlažemo jedinicu sa kvotom 1.65 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.