Nedelja, 07/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
07/04Brest vs Mec1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/04/2024 11:35
Francuska Liga 1 polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bresta i Meca. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 13 časova.
Brest

Fudbaleri Bresta igraju fenomenalno ove sezone i ovaj tim slovi za najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli, iza neprikosnovenog PSŽ-a, a poznato je da ta druga pozicija na kraju donosi plasman u Ligu šampiona, što bi svakako bio neverovatan uspeh.
Inače, u prošlom kolu je Brest slavio na gostovanju kod Lorijena, a taj duel je završen pobedom gostiju od 0:1.

Mec

Što se tiče Meca, ovaj tim je trenutno stacioniran na pretposlednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala.
Trenutno Mec ima četiri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, a na pet poslednjih mečeva u prvenstvu ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, ali i tri poraza.
U prošlom kolu je Mec poražen na svom stadionu od Monaka sa više nego ubedljivih 2:5.

Naš predlog

Brest igra zaista fantastično u poslednje vreme i pored toga što su Mecu bodovi preko potrebni mišljenja smo da će najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Lige 1 upisati trijumf, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.