Nedelja, 07/04 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
07/04Herenven vs UtrehtUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
06/04/2024 11:43
Poput onih najboljih liga u Evropi i holandska Erdevizija polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu. Ovog puta smo za vas pripremili duel između Herenvena i Utrehta koji je zakazan za 20 časova.
Herenven

Fudbaleri Herenvena igraju izuzetno promenljivo u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga holandskog fudbala, i veliko je pitanje da li će ova ekipa ostvariti svoj primarni cilj, a to je naravno plasman u plej-of.
Trenutno se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na osmoplasirani Utreht, a poznato je da upravo osma pozicija donosi plasman u doigravanje za ulazak u Ligu konferencija.
Inače, u prošlom kolu je Herenven remizirao na svom terenu protiv Tventea, a taj duel je završen rezultatom 3:3.

Utreht

Što se tiče Utrehta, ovaj tim je trenutno kao što smo već napomenuli stacioniran na osmom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u doigravanje za plasman u Ligu konferencija.
Na pet poslednjih mečeva u prvenstvu ova simpatična ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva poraza, ali i jedan remi.
U prošlom kolu je Utreht ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Cvolea, a taj meč je završen rezultatom 5:1.

Naš predlog

Sigurno je da je ovo jedna od poslednjih prilika za Herenven da uključi priključak u borbu za plasman u plej-of, međutim, protivnik je Utreht koji igra na visokom nivou ove sezone. Možda je najrealnije da se ovde opredelite za igru na golove kojih će po našem mišljenju i te kako biti na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na igru 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.