Ponedeljak, 08/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
08/04IMT Novi Beograd vs NapredakDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
06/04/2024 12:30
Po svemu sudeći ovo je poslednji duel ova dva tima u aktuelnoj sezoni. Debitant u Super ligi dočekuje Kruševljane u ponedeljak u 16 časova.
IMT

Novobeograđani tokom cele sezone igraju kao gosti, ne samo kada su to i formalno već i kada treba da budu domaćini. Utakmice igraju na terenu Voždovca na krovu tržnog centra i trebalo im je vremena da se naviknu na igranje na veštačkoj travi. Za IMT je najbitnije da ostanu u ligi, to što će morati pre plej-auta da ostvare svoj cilj nije ništa strašno, samo da i naredne sezone budu deo elite. U vanrednom kolu Traktoristi su gostovali kod lidera Crvene zvezde i izgubili sa 2:0. Do samog finiša su imali gol minusa, a čak su mogli i do počasnog pogotka pred kraj. Mnogo više problema od poraza protiv šampio a naneo im je remi sa Železničarom pre sedam dana na domaćem terenu.

Napredak

Uspeli su Kruševljani da se dva kola pre kraja regularnog dela sezone presele u gornji dom. Pobedom nad Javorom u vanrednom kolu prestigli su Novi Pazar i sada imaju sve u svojim rukama kada je igranje u plej-ofu u pitanju. Da bi zadržali ovu poziciju najverovatnije će im trebati jedna pobeda u dva preostala kola, a naredne sedmice na stadion Mladosti pod Bagdalom dolazi poslednjeplasirani Radnik iz Surdulice. Da ne bi čekali taj meč, Čarapani mogu već sada, pobedom u Beogradu, da reše sve dileme, ali i da napadnu Lučance na sedmoj poziciji. Plasman u Evropu nije realan, ali i 7. pozicija na kraju sezone bila bi lep uspeh za tim koji je preporodio trener Vladimir Gaćinović.

Predlog

Pobeda bi mnogo značila i jednima i drugima samo iz različitih razloga. Za IMT bi ona mogla da znači i spas a za Kruševljane bi garantovala igranje u plej-ofu. Možda je Napredak u nešto boljoj formi ali to ne mora ništa da znači. U prvom delu sezone, u prvom zvaničnom meču između ove dve ekipe, IMT je pobedio u Kruševcu sa neverovatnih 4:0 i taj poraz dobveo je do promena u stručnom štabu Čarapana. Naš predlog za ovaj meč je igra gol-gol za koju se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.