Nedelja, 07/04 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
07/04Sloga Doboj vs ŽeljezničarDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
06/04/2024 23:36
Sloga iz Doboja će u okviru 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati ekipu Željezničara. Utakmica je na programu od 14 časova.
Sloga Doboj

Ekipa iz Doboja je pravo otkrovenje ove sezone i trenutno se nakon 24 odigrana kola nalaze na 5. mjestu na tabeli sa 38 osvojenih bodova i utakmicom manje od Sarajeva koje je na 2 boda zaostatka. Igraju veoma dobro tokom čitave sezone i trenutno su jedan od timova koji je najviše bodova uzeo na domaćem terenu. Samo jednom su poraženi na svom stadionu u ovoj sezoni, a u prethodnom kolu su poraženi od Igmana iz Konjica rezultatom 2:0.

Željezničar

Tim sa Grbavice je u strašnoj krizi i prosto je nevjerovatno da se u aprilu mjesecu Željo nalazi u opasnoj zoni. Sa samo 23 osvojena boda nalaze se na pretposlednjem mjestu, bod daleko od opasne zone. Posle trijumfa u vječitom derbiju protiv Sarajeva sa čak 3:0, upisali su 3 vezana poraza i sebe stvarili u veoma nezgodnu situaciju. Tim su koji je ove sezone u 12 utakmica na gostovanjima uzeo ravno 0 bodova! Za čitavu sezonu jedan takav klub nije u stanju da osvoji bodove na strani, a danas bi u ovom meču bod bi bio velik kao kuća.

Prijedlog

Iako je ovo malo nelogičan tip, mišljenja smo da će Željezničar danas uzeti prve bodove u gostima i predlažemo igru X2 po kvoti 1.80 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.