Nedelja, 07/04 - Fudbal, Bugarska, A PFG
07/04OFK Pirin vs LudogorecUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
06/04/2024 23:40
Pirin će u okviru 28. kola Prve lige Bugarske dočekati lidera Ludogorec. Utakmica je na programu od 19 časova i 15 minuta.
Pirin

Tim iz Blagoevgrada je po ulasku u elitu bio jedan od glavnih favorita za ispadanje odmah u ovoj sezoni. Međutim pokazali su se kao veoma žilava ekipa, a trenutno se nalaze na 13. mjestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme igraju u dobro formi, pa tako na poslednjih 5 mečeva imaju okruglo 0 poraza, a u tom periodu su upisali 4 remija i 1 trijumf. U poslednjem kolu su remizirali protiv Slavije iz Sofije u meču bez golova.

Ludogorec

Šampion Bugarske i najdominatnija ekipa u ovoj zemlji je i ove sezone na pravom nivou, pa su nakon 26 odigranih mečeva na 63 osvojena boda i čak +5 u odnosu na drugoplasiranu ekipu koja ima i meč više od njih. Igraju u sjajnoj formi i na poslednjih 5 mečeva imaju sve pobjede. U poslednjem kolu su slavili protiv Levskog sa čak 5:1, što je ogroman vjetar u leđa za nastavak sezone. Imaju najbolji napad ali i najbolju odbranu u čitavoj ligi.

Prijedlog

Mišljenja smo da će ovde biti viđena makar 3 gola, pa predlažemo igru 3+ po kvoti 1.50 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.