Ponedeljak, 08/04 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
08/04Jurgorden vs HakenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/04/2024 14:45
Švedsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jurgordena i Hekena. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 19:10h.
Jurgorden

Jurgorden je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu na tabeli, a ono što nije dobro je što ova ekipa nije uspela da izbori plasman u neko od evropskih takmičenja, što će i ovog puta biti primarni cilj.
U prvom kolu ovogodišnjeg izdanja švedskog Alsvenskana ova ekipa je ostvarila trijumf na gostovanju kod Geteborga, a bio je to jedan fantastičan meč na kom smo videil čak pet pogodaka, a na kraju je nekadašnji šampion Švedske slavio sa više nego ubedljivih 1:4.

Heken

Heken je prošle sezone zauzeo treću poziciju na tabeli i to je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Ovog puta će Heken pokušati da se bori i za naslov prvaka Švedske, ali je sigurno da to neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom kolu najkvalitetnijeg ranga švedskog fudbala Heken je nažalost poražen na svom stadionu od Mjalbija, a taj duel je završen rezultatom 0:1. Čovek odluke je bio Gustafson koji je postigao pogodak u 63. minutu susreta.

Naš predlog

I jedni i drugi imaju slične ambicije ove sezone, a Jurgorden je sa partijom u prvom kolu istakao jasnu kandidaturu za titulu. Heken je kao što smo napomenuli kiksnuo u prvom kolu, ali za ovu ekipu nije strano da igra nešto slabije na startu šampionata.
Generalno, smatramo da nas očekuje duel sa dosta pogodaka zbog čega savetujemo igru 3+ uz kvotu 1.60 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.