Ponedeljak, 08/04 - Fudbal, Francuska, National
08/04Sošo vs Nansi1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
07/04/2024 14:57
U ponedeljak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sošoa i Nansija. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.
Sošo

Poznato je da je Sošo u jednom trenutku pripadao samom vrhu francuskog fudbala, međutim, trenutno se ovaj tim takmiči tek u trećem po kvalitetu rangu francuskog fudbala, što je svakako poražavajuće.
I ovog puta je primarni cilj plasman u Ligu 2, međutim, kako sada stvari stoje deluje da od svega toga neće biti ništa pošto se trenutno ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Martinik.
U prošlom kolu je Sošo remizirao na gostovanju kod Viljefranša, kada je bilo 2:2.

Nansi

Što se Nansija tiče, odmah na prvi pogled vidimo da ovom timu nije mesto u trećem po kvalitetu rangu francuskog fudbala, pogotovu što je ova ekipa ne tako davno nastupala u Ligi 1.
U ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na petom mestu na tabeli i ukoliko pobedi na ovom duelu prići će drugoplasiranom Martiku na samo pet bodova manjka, a poznato je da drugo mesto na kraju donosi direktan plasman u Ligu 2.
Inače, u prošlom kolu je Nansi remizirao a svom terenu proti GOL-a, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Sošo igra promenljivo čitavim tokom šampionata, dok je za Nansi ovo verovatno i poslednja prilika da se uključi u borbu za plasman u Ligu 2, a deluje da nekadašnji prvoligaš ovu priliku neće propustiti, pa vam hrabro preporučujemo da se opredelite za 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 3.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.