Utorak, 09/04 - Fudbal, Engleska, Liga 1
09/04Bristol Rovers vs Reding1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
08/04/2024 16:36
Dve ekipe iz donjeg dela tabele engleske Lige 1 sastaju se u zaostaloj utakmici 40. kola. Meč se igra u Bristolu u utorak u 20.45.
Bristol Rovers

Roversi su potpuno potonuli u poslednje vreme i samo zahvaljujući dobrom startu sezone još uvek su daleko od borbe za opstanak. Njihova jedina nada je da se takmičenje što pre završi i da oni ostanu trećeligaši i pored činjenice da za pobedu ne znaju već na šest posednjih utakmica, a što je još tragičnije za to vreme nisu dali ni gol. To je preko 540 minuta kako su bez postignutog gola ali ne i bez osvojenog boda jer su dva puta uspevali da sačuvaju mrežu i na taj način ostanu neporaženi. Bilo je to u duelima sa Flitvudom na strani i Šruzberijem na svom terenu. Sa 51 osvojenim bodom, na četiri kola pre kraja, skoro da su sigurni u opstanak jer imaju 11 bodova više od prvog tima ispod crte. Čak i da sve do kraja izgube teško je očekivati da će timovi sa dna tabele biti maksimalni.

Reding

Plemići su u boljoj formi od svog domaćina ali imaju 5 bodova manje osvojenih i za toliko su bliže opasnoj zoni. Reding je tek na 17. mestu, samo 6 bodova imaju više od Bartona koji je prvi ispod crte, pa im predstoji nekoliko važnih mečeva u kojima će morati da osvoje još bodova. Posle gostovanja u Bristolu Reding igra još sa Barnslijem i Blekpulom na svom terenu i gostuje kod Bartona, što nikako nije lak raspored, pa je njima ovaj meč u Bristolu mnogo značajniji nego domaćinu. U prethodna četiri kola Plemići imaju dve pobede, remi i poraz od Boltona, što je zadovoljavajući skor i sigurno da odlaze na ovo gostovanje po ceo plen.

Predlog

U prvom delu sezone meč u Redingu je okončan bez pobednika, bilo je 1:1, ali su tada Roversi bili u mnogo boljem momentumu nego što su sada. Uz sve to motiv je na strani doskorašnjeg drugoligaša i zato se odlučujemo da na ovom meču predložimo dvojku. Za pobedu gostiju kvota je u kladionici SuperBet 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.