Utorak, 09/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
09/04Plymouth Argyle vs Kvins Park RenžersUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
08/04/2024 16:55
Ni Plimut ni Policajci još nisu obezbedili opstanak a do kraja sezone ostalo je još pet kola u engleskom Čempionšipu. Meč u poznatoj luci igra se u utorak u 20.45.
Plimut

Hodočasnici iz Plimuta su prošlog proleća ušli u Čempionšip makon više od decenije igranja u nižim rangovima engleskog fudbala. Jasno je da je opstanak bio proklamovani cilj od starta novog šampionata i sada, na pet kola pre kraja, Plimut je i dalje u opasnoj zoni sa samo dva boda više od prvog tima ispod crte. Mogli su lako ovo vanredno kolo da sačekaju u zoni ispadanja ali su u subotu ostvarili kapitalno važan trijumf na gostovanju u Roteramu gde su poslednjeplasirani tim lige pobedili sa samo 1:0. No, rezultat nije toliko važan, važni su bodovi koji su ih izbacili iznad \'\'crvene\'\' zone. Do kraja prvenstva Plimut gostojue Stouku i Milvolu i dočekuje Lester i Hal Siti, pa se ne može reći da imaju lak raspored.

Kvons Park Rendžers

Policajci iz Londona pamte i bolje dane. Nekada su \'\'plavo-beli\'\' bili učesnici evropskih takmičenja i standardni čalnovi elitnog takmičenja ali u poslednje vreme se Kvins Park češće bori za opstanak nego za promociju u Čempionšipu. Trenutno su na 17. mestu sa 46 bodova. To je četiri više nego što imaju Birmingem i Šefild Venzdej koji su trenutnižo u zoni ispadanja. U subotu je Kvins Park Rendžers izgubio na svom terenu baš od šefildskih Sova, što je bio baš težak udarac jer su mogli jednog direktnog konkurenta da gurnu još dublje u ponor a da odu na pristojnu udaljenost od opasne zone. Iznenađenje je što je taj neuspeh stigao nakon tri dobre utakmice, sedam osvojenih bodova u nizu i dve vezane pobede.

Predlog

Bodovi su, kao što se vidi iz teksta, neophodni i jednima i drugima, domaćinu čak i malo više jer je Kvins Park ipak sakupio dva više. Policajci će tek žaliti za porazom od Sova ukoliko izgube u čuvenoj luci jer bi onda i Plimut otišao iznad njih na tabeli. Jesenas u duelu ova dva tima nije bilo golova, sada su bodovi još značajniji i ne očekujemo da ih bude mnogo ni ovog puta. Naš predlog je igra 0-2 gola sa kvotom 1.75 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.